blog nih hanya luahan pendapat peribadi pandangan isi hati mengenai realiti hidup seorang manusia. BERSIH dan tidak mengandungi unsur-unsur yang tidak lazat dihati.insyaAllah. aku takde la baik sangat tapi aku suka berusaha untuk menjadi baik. aku pun manusia biasa, so maaf dipinta sekiranya terdapat salah dan silap dalam me'create' entries.

feedback untuk incik stalker


*thanks kepada incik google

assalammualaikum wbt..

setiap manusia nak hidup bebas. lagi2 dengan konsep jiwa merdeka.

dalam dunia ni wujud pelbagai jenis stalker blog. yang hensem,santek,huduh,jejamban, <--- jiwa penulisan, bukan paras rupa

"blog anda huduh, taknak follow"

"shedap mata memandang blog nih"

"entry cam hampeh, jangan harap nak like"


wahai incik stalker, blog ini dan kebanyakan blog di list kan dalam kategori 'personal blog'. so its depend dengan empunya blog la nak create entries macam mana. nak design blog macam mana. lagi2 kalau dah kat blog tu dah terang-terangan bertulis "this is my territory"..so,tak payah nak berjiwa sangat la dengan hak orang lain.

blog ni:

  1. bebas untuk di follow. terpulang kepada pembaca samada nak follow ataupun tidak. hak masing-masing. takde paksaan. even aku juin "jom tambahkan follower" pon aku tak letak ayat "sila follow kembali" sebab aku tau blog ni tak sebagus mana.*tapi kalau nak follow pe salahnya. diaalu alukan.
  2. bebas untuk di like. yang ni pun ikot hak masing masing. dengan jiwa merdeka anda, anda tau mana yang bagus. blog nih pun takde nak pakse-pakse untuk like. kalau suka sila like, kalau tak suka tak payah like. kalau suka tapi taknak like pun takpe. macam la aku tau kan korang suka ke tak. hati masing-masing. im not a psychologist.
  3. bebas untuk dikomen. perhatian kepada stalker. nak jadi stalker pun kena pandai main ayat. guna ayat sedap and bertauliah sikit. blog ni diharapkan BERSIH. please mine ur words. kalau tak tahan nak guna ayat kurang bersih, campak ayat tuh kat shoutmix bawah tuh. kalau rajin aku layan la..
  4. bebas untuk di kritik tapi dilarang mengutuk. kritik adalah teguran, nasihat untuk membina semangat kepada orang yang diberi teguran. kutuk pulak ialah mencaci maki. sumber kamus dewan berperpustakaan. so sila pandai membezakan dua perkara tersebut.
  5. adalah hasil nukilan sendiri dan orang lain. tujuan blog ni sememangnya untuk hidup personal empunya. tetapi adalah hobi si empunya untuk berkongsi kongsi ceritera sampingan. justeru, sememangnya anda akan jumpa hasil tulisan orang lain dalam blog ni, pe yang pasti, segala entry bukan dicuri. empunya akan men'credit'kan kepada penulis dengan cara tagging penulis sebenar, promote penulis sebenar, puji dan pujian kepada penulis sebenar. kalau terjumpa entry hasil copy yang tidak di tag, yakin lah, penulis sebenar yang suruh sebarkan tanpa hilang sebarang ayat. "sebarkan dakwah walau sepotong ayat".
justeru incik stalker. beware. im watching u. 






*aku tak marah, geram-geram manja jek.
terima kasih.kalau suka sila like!

2 comments:

al_hakim said...

salam kenal ye//=)

ceritera aneesa said...

thanks..salam kenal jugak..^_^

Post a Comment